Aktivitete

Qyteti dhe qarku i korçës kanë shumë për t’ju ofruar. Ne organizojmë mjaft aktivitete. Përveç kësaj ne bashkëpunojme ngushtë me zyrat lokale turistike.
Në faqen www.visit-korca.com  gjeni shumë informacion në lidhje me turne të mundshme sipas kërkesave tuaja, e cila mund të kombinohet me një qëndrim të këndshëm në hotelin tonë. Nëse organizoni një tour nga hoteli ne ju sigurojmë vajtjen në destinacion dhe kthimin në hotel.